Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Α.Τσίπρας: Το σχέδιο Τουρκίας-ΕΕ για τους Πρόσφυγες δεν υλοποιήθηκε ποτέ


Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος ευρίσκεται στις Βρυξέλλες δήλωσε πριν από λίγο  ότι οι συμφωνίες ΕΕ-Τουρκίας σχετικά με τους πρόσφυγες δεν εφαρμόστηκαν από όλες τις πλευρές, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

«Αυτό είναι το κοινό μας πρόβλημα. Δεν είναι ένα πρόβλημα μιας χώρας, είναι ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα. Δυστυχώς, ανάμεσα στις δύο συνόδους κορυφής, υπήρξαν συμφωνίες που δεν υλοποιήθηκαν  από όλες τις πλευρές», δήλωσε ο κ. Τσίπρας στους δημοσιογράφους πριν από την σύνοδο  ΕΕ-Τουρκίας.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι οι συνομιλίες θα οδηγήσουν σε μια εξεύρεση λύσης και στην εφαρμογή των τρόπων για να περιοριστεί η εισροή προσφύγων προς την κοινότητα, καθώς και να εξαρθρωθεί και απενεργοποιηθεί το  δίκτυο  διακίνησης προσφύγων.


Η Ευρώπη  βασανίζεται από μια κρίση προσφύγων, με εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, οι οποίοι  χωρίς έγγραφα εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους στην Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική για να ξεφύγουν από την βία και την φτώχεια.

Τον Νοέμβριο του 2015, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προέβη σε κοινή διάσκεψη κορυφής με την Τουρκία.

Μετά την συνάντηση, είχε επιτευχθεί η συμφωνία, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία θα απέτρεπε την ροή προσφύγων  προς την Ελλάδα κυρίως με  αντάλλαγμα την οικονομική βοήθεια για την περίοδο  2016-2017 καθώς και άνοιγμα κεφαλαίων στην ενταξιακή πορεία της χώρας στην ΕΕ.

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr, με τίτλο (H Ελλάδα αρχίζει να στέλνει πρόσφυγες πίσω στην Τουρκία !!), είχαμε αναφέρει  ότι  οι Ελληνικές αρχές  έστειλαν μια ομάδα προσφύγων που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας  πίσω στην Τουρκία, ως μέρος της συμφωνίας επανεισδοχής που έχει υπογραφεί μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Anadolu, Έλληνες αστυνομικοί έστειλαν 70 πρόσφυγες, από το  Μαρόκο, την Τυνησία , την Αλγερία  στα τουρκικά σύνορα δια μέσω του Τελωνείου των Κήπων στην κωμόπολη Ύψαλα στην Ανατολική Θράκη .

Αυτό όμως ήταν «κόλπο» των Τούρκων για να εμφανιστούν στην σημερινή σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών  ως » αθώες περιστερές» και τίποτε μα τίποτε άλλο. Η Ελλάδα είναι εγκλωβισμένη δυστυχώς  από παντού και βάλλεται από όλους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου