Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ο Πατριάρχης κκ. Κύριλλος δήλωσε ότι η Ρωσία είναι «η κύρια δύναμη» που υπερασπίζεται τους απανταχού χριστιανούς !!


Τα συμφέροντα της Πατρίδας,  είναι τα συμφέροντα του λαού, και σε αυτή την περίπτωση , στα συμφέροντα αυτά περιλαμβάνεται και η προστασία  της Ορθοδόξου πίστεως και της χριστιανικής πίστης, τόνισε  ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κκ. Κύριλος .

«Η Ρωσία είναι, ίσως, σήμερα η κύρια δύναμη προστασίας των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο», δήλωσε  ο Πατριάρχης  μετά τη λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι , αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Όλοι επικεφαλείς  των χριστιανικών εκκλησιών σε όλο τον κόσμο, καθώς και ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν επανειλημμένα καλέσει  την διεθνή κοινότητα να σταματήσει την μαζική δίωξη των χριστιανών σε διάφορα μέρη του πλανήτη.


Έτσι, κατά το παρελθόν έτος, σύμφωνα με οργανώσεις  των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις,  σκοτώθηκαν περισσότεροι  από επτά χιλιάδες πιστοί Χριστιανοί.

Στόχος της νέας τάξης πραγμάτων είναι ο Χριστιανισμός και κυρίως αυτός. Σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη   εκδιώκονται, φυλακίζονται, βασανίζονται και εκτελούνται κυρίως Χριστιανοί , ανεξαρτήτου δόγματος.  

Ειδικά στην Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα  στα κράτη του Κόλπου οι χριστιανοί αντιμετωπίζονται από τις αρχές χειρότερα και από τους δολοφόνους και τους εγκληματίες.

Στην άλλη άκρη  του Ατλαντικού οι Αμερικανοί Χριστιανοί νιώθουν την « καυτή ανάσα» της νέας τάξης , όταν «οργανώσεις φαντάσματα» και  κάθε λογής ακτιβιστές απαιτούν να  γκρεμιστούν χριστιανικά , αγάλματα , σταυροί,  και  όλοι οι Αμερικανοί   πρέπει  να   επικροτούν γάμους  ομοφυλοφίλων  με περίσσεια υποστήριξη, σαν  να μην συμβαίνει τίποτα.

Την ίδια στιγμή ιδρύονται σατανανιστικές στοές επίσημα κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας όπως στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, παρά  τις αντιδράσεις των κατοίκων και φορέων της πόλης, με την επίσημη δικαιολογία της εντάξεως αυτής « λατρείας» στις θρησκείες του κόσμου, σύμφωνα με άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο: Επίσημη σύναξη των Σατανιστών στο Φοίνιξ των ΗΠΑ. Πως θα προωθήσουν την νέα Θρησκεία σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Βόρειο Αφρική , ενώ στην πολιτισμένη Ευρώπη την «δουλειά» θα αναλάβουν οι τζιχαντιστές που εισήλθαν μαζί με τους χιλιάδες δυστυχισμένους  πρόσφυγες.

Όλα αυτά  τα γεγονότα  σε όλον το πλανήτη εάν « συραφτούν» και τοποθετηθούν σχηματίζουν μια μεγάλη ψηφίδα η οποία παρουσιάζει το  «Θηρίο» της αποκάλυψης και τα έργα του όπως είναι οι ηλεκτρονικές ταυτότητες και τελικά το χάραγμα.Για αυτό απαιτείται  προσευχή και ταπείνωση μέχρι τέλους.         

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου