Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Δεν έφτανε ο Γ.Μουζάλας τώρα χτυπά και ο Μ.Μπαλαούρας: ''Δεν θα απέρριπτα το σκέτο Μακεδονία''


Δεν έφταναν οι δηλώσεις του γυναικολόγου Γ.Μουζάλα έρχεται τώρα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ.Μπαλαούρας να δηλώσει ότι το σκέτο "Μακεδονία" του φαίνεται μια χαρά για ονομασία των Σκοπίων!

Νέα ενδοκυβερνητική κόντρα ενδέχεται να προκληθεί για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων μετά τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος είπε πως δεν θα απέρριπτε το σκέτο «Μακεδονία».

Ο κ. Μπαλαούρας μιλώντας σε εκπομπή όταν ρωτήθηκε για το θέμα της ονομασίας είπε ότι πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Όταν ρωτήθηκε αν θα δεχόταν το Βόρεια Μακεδονία, είπε ότι δεν θα έλεγε όχι και όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν θα απέρριπτε το σκέτο Μακεδονία, απάντησε: «Δεν θα απέρριπτα το Μακεδονία σκέτο».

Μάλιστα ο βουλευτής αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας πως «μπορεί να πιέζονται από άλλα σχήματα».

Τι "πίνουν" στον ΣΥΡΙΖΑ και λένε τέτοια πράγματα; Δεν μπορούν να συμπεριφερθούν στοιχειωδώς ανεκτά σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής τώρα που είναι κυβέρνηση;

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΈΠΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΊ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΊ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΕΙΧΕ, ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ.......ΑΛΛΑ Ο ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΨΗΦΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή