Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αμερικανική Αεροπορία: Προς μόνιμη ανάπτυξη F-22 στην Πολωνία;


Σε μια εντυπωσιακή κίνηση, που είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει την ρωσική αντίδραση  ενδέχεται να προχωρήσουν οι ΗΠΑ στην Ευρώπη καθώς το αμερικανικό Πεντάγωνο φαίνεται να έχει εγκρίνει την  μόνιμη ανάπτυξη μαχητικών F-22 στην Πολωνία.

Αυτό αναφέρει το πολωνικό περιοδικό “Rzeczpospolita” το οποίο επικαλείται δηλώσεις του πτέραρχου David W. Allvin, διευθυντή στρατηγικής της αμερικανικής διοίκησης στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το περιοδικό ο Allvin ανέπτυξε την ιδέα ενίσχυσης των πολωνικών αεροπορικών βάσεων με μόνιμη αμερικανική παρουσία αντί της δημιουργίας εγκαταστάσεων για τη φιλοξενία αμερικανικών δυνάμεων κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την συμφωνία για τον περιορισμό των συμβατικών δυνάμεων στην Ευρώπη (CFE).

Για να εγκριθεί όμως η ανάπτυξη θα πρέπει να υπάρξει και ανάλογη έγκριση από το αμερικανικό Κογκρέσο.

Σύμφωνα με το πολωνικό δημοσίευμα, οι βάσεις που ενδέχεται να φιλοξενήσουν μόνιμα είναι αυτή του Lask ή του Krzesiny  από τις οποίες ήδη επιχειρούν πολωνικά F-16.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου