Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

O «ISIS έρχεται» έγραψαν ακραίοι Αλβανοί στον τοίχο Σέρβικης Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Πρίστινα


Η παρουσία του ισλαμικού στρατού στο Κοσυφοπέδιο είναι αισθητή όχι λόγο του παρακάτω περιστατικού αλλά σύμφωνα με ;egkyrew πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας χωρών της ΕΕ.

Υπάρχει παντού έντονη η παρουσία «μαχητών» του ISIS στο «μόρφωμα» αυτό poy ονομάζεται «Kosova» λόγω ύπαρξης πολλών ανταρτών που πολέμησαν και γύρισαν πίσω  από τον ανηλεή πόλεμο της Συρίας.

Μήνυμα που αναφέρει «ο ISIS έρχεται» είχε γραφεί με σπρέυ σε  τοίχο γύρω από τη σερβική ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Πρίστινα, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Η  πρώτη φορά  που εντοπίστηκε το συγκεκριμένο γκράφιτι ήταν το  Σαββατοκύριακο από Ιταλούς στρατιώτες της KFOR , οι οποίοι έκαναν   περιπολία γύρω από την εκκλησία δύο φορές την εβδομάδα, αναφέρει το κανάλι  RTK2 .

Ο Πάτερ Ντάρκο Μαρίνκοβιτς σημείωσε  ότι  το περιστατικό καταγγέλθηκε πριν από λίγες ημέρες  στην αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου, η οποία αγνόησε παντελώς την καταγγελία του Ιερέα.

«Το χειρότερο από όλα, είναι η εμφάνιση/πρόσκληση της τρομοκρατικής οργάνωσης που απασχολεί πολύ κόσμο στο Κοσσυφοπέδιο αυτή την στιγμή», δήλωσε ο Ιερέας  Μαρίνκοβιτς στον στιαθμό  RTK2.

Το γκράφιτι εμφανίστηκε  λίγες μόλις ημέρες πριν από την 12η επέτειο της   17  Μαρτίου του 2004, ημέρα κατά την οποία ξεκίνησε το  πογκρόμ κατά των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου, με πυρπόληση εκκλησιών στην Πρίστινα  μαζί με πολλά άλλα .

Τούρκοι , Αλβανοί και μουσουλμάνοι στην Βοσνία,  έχουν αναλάβει «εργολαβικά» εδώ και πολλούς αιώνες την εκδίωξη των ορθοδόξων από τα Βαλκάνια.

Με συστηματικές διώξεις, προσηλυτισμούς, και μαζικές δολοφονίες και πογκρόμ προσπαθούν να «ξεριζώσουν» κάθε τι χριστιανικό και ορθόδοξο από την περιοχή αυτή.

Αρωγός τους εδώ και πολλά χρόνια η Νέα Τάξη Πραγμάτων η οποία έχει το ίδιο στόχο,  εκδίωξης και  βεβήλωσης  των χριστιανών Ορθοδόξων ( κυρίως Ελλήνων και Σέρβων) και την εγκατάσταση μουσουλμάνων.

Όμως  εδώ και μεγάλο διάστημα η ρωσική παρουσία είναι πολύ έντονη στα  Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Οι Ρώσοι αναστυλώνουν τις εκκλησίες , επενδύουν, και γενικώς έχουν διεισδύσει στην περιοχή με σκοπό την εκδίωξη όλων των παραπάνω μια και καλή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου