Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΟΗΕ: 741 νεκροί και 1.374 τραυματίες μέσα σε ένα μήνα στο Ιράκ


Στοιχεία που προκαλούν... σοκ και δέος ανακοινώθηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη για το Ιράκ, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από χίλιοι τραυματίστηκαν, ορισμένοι εκ των οποίων σοβαρά, από βομβαρδισμούς και επιθέσεις μέσα στη διάρκεια του Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, τα Ηνωμένα Έθνη κατέγραψαν 741 νεκρούς και 1.374 τραυματίες σε όλη την επικράτεια της χώρας, αποδεικνύοντας ότι η Συρία δεν είναι το μοναδικό ζήτημα στην περιοχή, καθώς στη Βαγδάτη και σε άλλες πόλεις και περιοχές του Ιράκ, διεξάγεται ένας καθημερινός πόλεμος, με θύματα κατά βάση άμαχο πληθυσμό.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, ο αριθμός των πολιτών που έχασαν τη ζωή τους ανέρχεται σε 410, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 973. Οι στρατιώτες που σκοτώθηκαν ήταν 331, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 401.

Σε σχέση με το Μάρτιο υπήρξε μείωση των θυμάτων, καθώς τότε είχαν χάσει τη ζωή τους 1.119 άνθρωποι και είχαν τραυματιστεί 1.561.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου