Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Η Κουρδική οργάνωση ΤΑΚ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην Προύσα


Η αυτονομιστική οργάνωση των Κούρδων ΤΑΚ («Γεράκια για την απελευθέρωση του Κουρδιστάν») ανέλαβε την ευθύνη για μια επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε στην Προύσα, στο βορειοδυτικό τμήμα της Τουρκίας, την περασμένη εβδομάδα.

Η TAK ανάρτησε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι μια γυναίκα, μέλος της οργάνωσης, διέπραξε την επίθεση, κατά την οποία τραυματίστηκαν 8 άνθρωποι. Επισημαίνεται επιπλέον ότι η γυναίκα πυροδότησε τα εκρηκτικά προτού φθάσει στον προκαθορισμένο της στόχο.

Η βομβίστρια αυτοκτονίας ανατινάχθηκε κοντά στο κεντρικό τέμενος της Προύσας, της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης της Τουρκίας.

Επρόκειτο για την 5η κατά σειρά επίθεση αυτοκτονίας σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο της χώρας φέτος. Η οργάνωση TAK έχει αναλάβει την ευθύνη για άλλες δύο από τις επιθέσεις αυτοκτονίας φέτος- και οι δύο πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα Άγκυρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου