Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ηχηρό μήνυμα Α/ΓΕΑ προς Τουρκία: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας βρίσκονται συνεχώς στις επάλξεις»


Μήνυμα προς την Τουρκία ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται διαρκώς στις επάλξεις έστειλε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης, από τις μονάδες αναχαίτισης 130 ΣΜ στη Λήμνο, 135 ΣΜ στη Σκύρο και 133 ΣΜ στο Καστέλι.

«Οι άνθρωποι της προσφοράς και του καθήκοντος, πάντοτε πιστοί στο καθήκον, στέκονται όρθιοι στις επάλξεις της πατρίδας. Τιμή μου που είμαι Αρχηγός αυτών των απίστευτων ανθρώπων» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμα που έστειλε μετά τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο κ. Βαΐτσης φορώντας φόρμα πιλότου αντάλλαξε ευχές με τους ιπτάμενους και τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής, καθώς και με το προσωπικό των μονάδων. Συνοδευόταν από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου