Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Ρωσία και ΗΠΑ συμφωνούν για εκεχειρία στο Χαλέπι


Η Ρωσία δήλωσε σήμερα ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις προκειμένου να συμπεριληφθεί το Χαλέπι στην προσωρινή εκεχειρία που εφαρμόζεται από το συριακό Στρατό, σε μερικές δυτικές περιοχές της χώρας.

Η εξέλιξη αυτή, σηματοδοτεί τις ουσιαστικές διαμεσολαβητικές προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να τερματιστεί η έξαρση της πολεμικής βίας των τελευταίων ημερών, στην πρώην εμπορική πρωτεύουσα της Συρίας.

Οι ΗΠΑ από την πλευρά τους, θεωρούν ως αποφασιστικής σημασίας την κατάπαυση του πυρός στο Χαλέπι, προκειμένου να εδραιωθούν συνθήκες γενικότερης κατάπαυσης του πυρός, αλλά και να δημιουργηθεί θετική διπλωματική προοπτική για τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες με τη διαμεσολάβηση του ΟΗΕ, διεξάγονται μετ' εμποδίων στη Γενεύη.

Περισσότεροι από 250 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά το τελευταίο 10ήμερο στο Χαλέπι, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που έχει την έδρα του στη Βρετανία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου