Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αναζωπύρωση των συγκρούσεων στην ανατολική Ουκρανία


Τουλάχιστον πέντε Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στην ανατολική Ουκρανία, εν μέσω της εκ νέου κλιμάκωσης της έντασης. Τις τελευταίες μέρες, οι εξεγερμένοι ρωσόφωνοι πραγματοποίησαν 30 επιθέσεις σε θέσεις Ουκρανών στρατιωτών, σκοτώνοντας πέντε άτομα και τραυματίζοντας ακόμη τέσσερα.

Τα κυβερνητικά στρατεύματα ανταπέδωσαν τα πυρά, με την κατάσταση να παραμένει τεταμένη, ιδιαίτερα στην περιοχή του ανθρακωρυχείου Μπουτόβκα, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Ντονέτσκ, προπύργιο των εξεγερμένων.

Η βία στην ανατολική Ουκρανία αυξήθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από τον τερματισμό της λεγόμενης «πασχαλινής εκεχειρίας», η οποία ξεκίνησε την 1η Μαΐου.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη των εχθροπραξιών, τον Απρίλιο του 2014, έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 9.300 άτομα, ενώ έχουν τραυματιστεί σχεδόν 22.000.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου