Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Διάκριση και όχι υπερβολές


Από το Γεροντικό

Κάποιος που κυνηγούσε στην έρημο άγρια ζώα είδε τον αββά Αντώνιο να αστειεύεται με τους αδελφούς και σκανδαλίστηκε.

Θέλοντας δε ο γέροντας να τον διδάξει ότι είναι ανάγκη που και που να συγκαταβαίνει κανείς στους αδελφούς, του λέγει: «Βάλε μία σαΐτα στο τόξο σου και τέντωσέ το».

Το έκαμε εκείνος. Του λέγει: «Τέντωσέ το πιο πολύ». Και το τέντωσε. Και πάλι του λέγει: «Ακόμη πιο πολύ». Του απαντά τότε ο κυνηγός: Αν το τεντώσω υπερβολικά, θα σπάσει το τόξο».

Και ο γέροντας του λέει: «Έτσι και το έργο του Θεού. Αν τεντώσουμε υπερβολικά τη συμπεριφορά μας απέναντι στους αδελφούς, θα σπάσουν και αυτοί. Πρέπει, λοιπόν, που και που να συγκαταβαίνουμε στους αδελφούς».

Και έφυγε πολύ ωφελημένος από τον γέροντα. Οι δε αδελφοί, στηριγμένοι, έφυγαν και πήγαν στον τόπο τους.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ! ΕΔΩ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!

    ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ

    Για τους Εβραίους εμείς οι Έλληνες είμαστε οι ενσαρκωμένες ψυχές των αρχαίων πατέρων μας, που ενσαρκωνόμαστε ξανά εδώ τη γη, ώστε να τους υπηρετούμε ως ζώα με ανθρώπινη μορφή.





    Και για να μην σας κουράζω με πλέον περιττά εφόσον ανοίξατε την διάνοια και λάβατε τα κλειδιά, εκεί που λέει «όταν ο εβραίος έχει ασθένεια και θέλει να θεραπευτεί παίρνει σκόνη από μία υπαίθρια τουαλέτα και την ανακατεύει με κόπρανα λευκού σκύλου και με μέλι» και παρακάτω όπως λέει το Ταλμούδ «ουρεί ευλογημένα και βρίσκει θεραπεία ο Εβραίος», δείτε τον Καμμένο πχ, πού είναι ο εισαγγελέας και πού είναι η προστασία σας Ελλάδα μου όταν στα μούτρα σας λένε ότι σας κλέβουν Έλληνες αλλοδαποί που κυβερνούν την ελληνική σας την Βουλή;;;;;


    Στο όνομα της Αδιαιρέτου Αγίας Τριάδος, και των επτά Αγίων Οικουμενικών Συνόδων, και των θεοδώρητων Αγίων Νόμων της Βασιλείας της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Γη καταδικάζω εις καθαίρεσιν όσους υπηρετούν το σύνταγμα των εβραιοταλμουδιστών εν Ελλάδι, και την στέρησή τους από την Ελληνική ταυτότητα, την άρση της βουλευτικής ασυλίας και την άμεση σύλληψή τους, ασχέτως τίτλου ιεροσύνης ή παντός άλλου αξιώματος, δηλαδή πολιτικούς, στρατιωτικούς, ψευτοεισαγγελείς, ΜΜΕ αστέρες, και λασπολόγοι του ελληνικού ΦΩΤΟΣ.



    Ιωάννης Ηγούμενος των Αγίων Πατέρων της εν Άθω Πολιτείας


    http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2016/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή