Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Τουρκία: Αιματηρές επιθέσεις Κούρδων αυτονομιστών



Στην περιοχή Νουσαϊμπίν της επαρχίας Μαρντίν τρομοκράτες παγίδευσαν εκρηκτικό μηχανισμό σε επαρχιακή οδό,  τον οποίο πυροδότησαν σε διερχόμενο όχημα του στρατού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 2 στρατιώτες και να τραυματισθούν άλλοι εννέα, αναφέρει τούρκικο δημοσίευμα.




Επίσης, στην περιοχή της Τούντζελι σε σύγκρουση του τουρκικού στρατού με Κούρδους αυτονομιστές σκοτώθηκε ένα στρατιώτης και ένας άλλος τραυματίσθηκε.


Σύγκρουση στην Οβατζίκ της Τραπεζούντας


Σε σύγκρουση των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Οβατζίκ της Τραπεζούντας (σύνορα με επαρχία Ριζούντας), σκοτώθηκε ένας στρατιώτης, ενώ ένας άλλος τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο στρατιωτική νοσοκομείο Ελαζίγκ.


Επίθεση PKK στην Κερασούντα


Επίθεση από μέλη του PKK κατά  των δυνάμεων ασφαλείας,  εκδηλώθηκε  στα σύνορα Κερασούντας- Γκουμούσανε και συγκεκριμένα στο φράγμα Γιασμακλί.

Οι στρατιώτες φρουρούσαν τις εργασίες που γίνονται στο συγκεκριμένο σημείο. Στην ανταλλαγή των πυροβολισμών τραυματίσθηκαν  ορισμένοι από τους φρουρούς ασφαλείας.

http://tv.haberler.com
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου