Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Σ.Λαβρόφ: «Ο συριακός Στρατός είναι η μόνη αποτελεσματική δύναμη στη μάχη κατά της τρομοκρατίας»


Οι μεγάλες δυνάμεις δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε μια νέα ημερομηνία για την επανάληψη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των εμπολέμων μερών στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ. «Αναμένεται ακόμη κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο πολύ, θέλουμε να διατηρήσουμε την ορμή», δήλωσε ο Στάφαν ντε Μιστούρα στους δημοσιογράφους, μιλώντας δίπλα στους υπουργούς Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι και της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Οι μεγάλες δυνάμεις συμφώνησαν να ενισχύσουν την εκεχειρία σε όλη τη χώρα και να διοχετεύσουν ανθρωπιστική βοήθεια στις πολιορκούμενες περιοχές, περιλαμβανομένων και αεροπορικών ρίψεων, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Κέρι δήλωσε πως οι συριακές πόλεις που πολιορκούνται από τις κυβερνητικές δυνάμεις θα λάβουν διεθνή διατροφική βοήθεια με αεροπορικές ρίψεις αν ο ΟΗΕ δεν εξασφαλίσει ανθρωπιστική πρόσβαση.

«Από την 1η Ιουνίου, αν ο ΟΗΕ δεν λάβει έγκριση για ανθρωπιστική πρόσβαση σε μία από αυτές τις περιοχές, η Διεθνής Ομάδα Υποστήριξης στη Συρία θα ζητήσει από το Παγκόσμιο Διατροφικό Πρόγραμμα ρίψη προμηθειών από αέρος σε όλες αυτές τις περιοχές που έχουν ανάγκη», είπε ο Κέρι.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ Λαβρόφ δήλωσε πως η Μόσχα  «υποστηρίζει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας (...). Επί του πεδίου, δεν βλέπουμε άλλες πραγματικές και αποτελεσματικές δυνάμεις εκτός από τον συριακό Στρατό».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου