Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Η Ρωσία εξοπλίζει το PKK με αντιαεροπορικά όπλα και ρουκέτες»


Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε σήμερα τη Ρωσία για πρώτη φορά για εξοπλισμό των Κούρδων του PKK με αντιαεροπορικά όπλα και ρουκέτες μέσω Ιράκ και Συρίας αναφέρει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Star και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Αυτή τη στιγμή, τρομοκράτες χρησιμοποιούν αντιαεροπορικά όπλα και πυραύλους που προμηθεύονται από τη Ρωσία. Η αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση εξοπλίζεται με αυτά τα όπλα, τα οποία μεταφέρονται σε αυτούς μέσω Συρίας και Ιράκ», σύμφωνα με την Star που επικαλείται δηλώσεις του Ερντογάν.

Ο Ερντογάν έχει ήδη επικρίνει τη Ρωσία για την υποστήριξή της στους Κούρδους μαχητές στη Συρία.


Ωστόσο, με τα τελευταία αυτά σχόλια του, ο Τούρκος πρόεδρος κατηγορεί κατά τα φαινόμενα για πρώτη φορά τη Μόσχα ότι προμηθεύει με όπλα το ΡΚΚ,.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν αναφέρεται για πρώτη φορά στην κατάρριψη του τουρκικού επιθετικού ελικοπτέρου AH-1W Super Cobra από κατευθυνόμενο βλήμα ενός MANPADS Igla SA-18.

Οι Τούρκοι είχαν αρχικά ισχυριστεί «μηχανική βλάβη» όμως το PKK έδωσε στην δημοσιότητα εντυπωσιακό βίντεο δείχνοντας την κατάρριψη και το θάνατο και των δύο πιλότων του πολεμικού ελικοπτέρου.

Ο Σουλτάνος φοβάται περαιτέρω αναβάθμιση των επιχειρησιακών ικανοτήτων των Κούρδων μετά και τις τελευταίες θεαματικές επιχειρήσεις.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου