Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Αντιστράτηγος ΝΑΤΟ: Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επίθεση της Ρωσίας στις Βαλτικές χώρες


Την παραδοχή ότι το ΝΑΤΟ δεν θα μπορούσε να υπερασπιστεί τις Βαλτικές χώρες σε πιθανή επίθεση της Ρωσίας, έκανε ο Μπεν Χότζες.

«Είναι αλήθεια ότι η Ρωσία θα μπορούσε να κατακτήσει τις βαλτικές χώρες πιο γρήγορα απ” όσο χρόνο θα χρειαζόμασταν εμείς για να φτάσουμε εκεί και να τις υπερασπιστούμε» είπε ο αντιστράτηγος και διοικητής των χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο γερμανικό περιοδικό «Die Zeit» στο περιθώριο της στρατιωτικής άσκησης «Anaconda-16» που είναι σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες στην Πολωνία.
«Ορισμένες χώρες όπως η Γερμανία και η Γαλλία θεώρησαν ότι ήταν υπερβολικά προκλητικό απέναντι στη Ρωσία να τη χαρακτηρίσουμε «άσκηση του ΝΑΤΟ» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Χότζες.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν εισηγήθηκε την ενίσχυση των αμυντικών δυνάμεων της χώρας του απέναντι στις επιθετικές όπως τις χαρακτήρισε ενέργειες του ΝΑΤΟ. «Το ΝΑΤΟ πολλαπλασιάζει την επιθετική ρητορική του και τις επιθετικές ενέργειές του κοντά στα σύνορά μας», είπε ο Πούτιν. «Υπό αυτές τις συνθήκες, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα καθήκοντα που συνδέονται με την ενίσχυση των αμυντικών δυνάμεων της χώρας μας», υπογράμμισε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου