Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Στη δημοσιότητα τα stress tests των ευρωπαϊκών τραπεζών: Τις χειρότερες επιδόσεις έχουν Commerzbank και Deutsche Bank


Στη δημοσιότητα έδωσε η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (European Banking Authority) τα αποτελέσματα των stress tests των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Τη χειρότερη επίδοση μεταξύ των 37 τραπεζών που συμμετείχαν στην άσκηση εμφανίζει η ιταλική τράπεζα Monte Paschi (βάσει του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας CET1 στο δυσμενές σενάριο της προσομοίωσης), με αρνητικό CET1 στο -2,44%.

Ακολουθούν η Αllied Irish Bank στο 4,31%, η Raiffeisen στο 6,12%, η Bank of Ireland στο 6,15%, η Banco Popular στο  6,62%, η Unicredit στο 7,1% και η Barclays στο 7,3%. Στην κατάταξη με τις χειρότερες επιδόσεις επίσης ακολουθούν:

- Commerzbank 7,42%

- SocGen 7,5%

- Deutsche Bank 7,8%

- Criteria Caixa 7,81%

- Erste Group 8,02%.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η επικεφαλής τραπεζικής εποπτείας της ΕΚΤ, Danièle Nouy, δήλωσε ότι «Τα αποτελέσματα αντανακλούν τη σημαντική αύξηση των κεφαλαίων και τις πρόσθετες βελτιώσεις ισολογισμών από τις τράπεζες κατά τα τελευταία δύο χρόνια. Ο τραπεζικός τομέας σήμερα είναι πιο ανθεκτικός και μπορεί να απορροφήσει πολύ καλύτερα οικονομικές κρίσεις πριν από δύο χρόνια».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου