Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Τριπλασιάστηκαν οι ακάλυπτες επιταγές από το 2015


Το ένα μετά το άλλο επίσημο στοιχείο, δείχνει ότι υπάρχει ολοκληρωτική αποτυχία οικονομικής προόδου, όταν και οι ακάλυπτες επιταγές τριπλασιάστηκαν σε αριθμό και ο δρόμος που ακολουθείται είναι ανοδικός για τα ποσοστά, αφού σφραγίζονται όσες έχουν απομείνει.

Σύμφωνα με το Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων της «Τειρεσίας»:

Στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2016 οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν στα 395 εκατ. ευρώ, έναντι 129 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό διάστημα.
Οι ακάλυπτες επιταγές ανήλθαν σε αξία στα 358,9 εκατ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου – Ιουλίου 2016, έναντι 95,3 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2015.Στα τέλη Ιουλίου είχαν σφραγιστεί 7.915 επιταγές, έναντι 5.892 στο αντίστοιχο διάστημα του 2015.
Οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίστηκαν μόνον τον Ιούλιο ανήλθαν σε 199 εκατ. ευρώ. Δεδομένου ότι οι σφαγιασμένες επιταγές του Ιουλίου ήταν συνολικά 1.719 τεμάχια το μέσο ποσό που αφορούσαν άγγιζε τα 116.000 ευρώ ανά επιταγή!
Οι απλήρωτες συναλλαγματικές ανήλθαν στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2016 στα 36 εκατ. ευρώ, από 34 εκατ. ευρώ πέρυσι. Συνολικά οι απλήρωτες συναλλαγματικές που σφραγίσθηκαν στο επτάμηνο ανήλθαν σε 21.471.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου