Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ρεκόρ για την απασχόληση στη Γερμανία


Σε ύψος-ρεκόρ από την επανένωση της χώρας έχει φθάσει η απασχόληση στην Γερμανία, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία.

Κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους 43,5 εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες είχαν εργασία, αριθμός που είναι ο υψηλότερος από το 1990, ενώ σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο για το 2015 αποτελεί αύξηση κατά 259.000 άτομα ή ποσοστό 1,2%.

Η θετική εξέλιξη αποδίδεται από τη γερμανική υπηρεσία στην εύρωστη οικονομική ανάπτυξη της χώρας, με το ΑΕΠ να αυξάνεται από τον Απρίλιο ως τον Ιούνιο κατά 0,4%, έπειτα από αύξηση 0,7% που είχε σημειωθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν κυρίως τον κλάδο παροχής υπηρεσιών, με τη μεγαλύτερη αύξηση να σημειώνεται στο Δημόσιο, στην εκπαίδευση και στην υγεία, ενώ ακολουθούν το εμπόριο, οι μεταφορές, η τροφοδοσία και οι κατασκευές. Μικρή μείωση στις θέσεις εργασίας σημειώθηκε στην γεωργία και στην αλιεία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου