Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Α. Μέρκελ: «Την απόφαση του Brexit θα τη χαρακτήριζα αμετάκλητη»


Η Άνγκελα Μέρκελ χαρακτήρισε «αμετάκλητη» την απόφαση του βρετανικού λαού στο δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, βάζοντας «φρένο» στα σενάρια που αναφέρονταν τα τελευταία 24ωρα περί επανεξέτασης της κατάστασης.

Η Γερμανίδα καγκελάριος επέμεινε ότι δεν γίνεται να αντιστραφεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, όταν οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ του Brexit στις 23 Ιουνίου. Η κυρία Μέρκελ προέτρεψε τη νέα πρωθυπουργό της Αγγλίας, Τερέζα Μέι, να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση για τους όρους της εξόδου και τις συμφωνίες που θα ισχύσουν την επόμενη μέρα. «Η εξέλιξη του Brexit ηχεί ακόμη μέσα στο μυαλό μας, ωστόσο είναι μια απόφαση που θα τη χαρακτήριζα αμετάκλητη», τόνισε ο Γερμανίδα καγκελάριος, προσθέτοντας πως «τώρα πρέπει να διαπραγματευθούμε πάνω στη βάση των ενδιαφερόντων μας. Όταν λέω διαπραγμάτευση, εννοώ για τα πάντα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου