Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 εξαΰλωσαν τζιχαντιστές και κατέστρεψαν έξι μεγάλες αποθήκες του ISIS στη Συρία


Ρωσικά βομβαρδιστικά μεγάλου βεληνεκούς Tu-22M3 πέταξαν  στην Συρία προκαλώντας τον απόλυτο πανικό με  τους πυραύλους τους , πλήττοντας  στόχους του «ισλαμικού  κράτους»  ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Τα αεροσκάφη Tu-22M3 απογειώθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα  από  αεροδρόμιο στο έδαφος της Ρωσίας, και χτύπησαν με πυραύλους που διέθεταν ειδικές εκρηκτικές κεφαλές σε περιοχές  νοτιο-δυτικά, ανατολικά και βόρεια-ανατολικά της πόλης Ντέιρ αλ-Ζορ.

Από το χτύπημα καταστράφηκαν  δύο σημεία ελέγχου των τρομοκρατών, έξι μεγάλες αποθήκες με πυρομαχικά, δύο άρματα μάχης, τέσσερα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, επτά οχήματα με όπλα μεγάλου διαμετρήματος , ενώ  εξαϋλώθηκε ένας μεγάλος αριθμός ισλαμιστών μαχητών.


Τα Tu-22M3 είχαν συνοδεία μαχητικά αεροσκάφη  Su-30 και Su-35S  που προέρχονταν  από το αεροδρόμιο της Hmeymim στην Συρία.

Πρόκειται για μια πρακτική που υλοποιείται ανελλιπώς μετά την άνανδρη κατάρριψη του μαχητικού Su-24 από τουρκικά F-16 τον Νοέμβριο του 2015.

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας τόνισε ότι μετά την αποστολή τους τα ρωσικά βομβαρδιστικά  επέστρεψαν  στην βάση τους .

Πρόκειται για την  δεύτερη σχεδόν συνεχόμενη  αποστολή ρωσικών βομβαρδιστικών  μεγάλου βεληνεκούς στην Συρία , εγκαινιάζοντας μια νέα τακτική του Κρεμλίνου για τους τζιχαντιστές.

Τα «χτυπήματα» εναντίον συγκεντρώσεων ισλαμιστών ανταρτών , αποθηκών με όπλα , και οπλικών συστημάτων έχουν τεράστια ψυχολογική επίδραση στους μαχητές αυτούς , καταρρακώνοντας το ήδη πεσμένο ηθικό τους.

Από την άλλη πλευρά ανυψώνουν στα ύψη το ηθικό των συριακών και ιρανικών δυνάμεων που μάχονται στην περιοχή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου