Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Α.Μέρκελ: Έχασε και... το Βερολίνο - Τρίτο κόμμα το AfD


Η μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ δείχνει το σκληρό του πρόσωπο καθώς μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων το συντηρητικό Χριστιανοδημοκρατικό της κόμμα υπέστη σφοδρή ήττα με το CDU να καταγράφει τα χαμηλότερα ποσοστά του μετά την ενοποίηση. 

Τώρα στις τοπικές εκλογές για το Βερολίνο ο γερμανικός λαός δείχνει στην Άνγκελα Μέρκελ ότι αυτός κάνει «κουμάντο» και δεν θέλει να νιώθει ξένος μέσα στην ίδια του την πατρίδα καθώς ο αριθμός των μεταναστών και των προσφύγων έχει ανέβει απειλητικά στην γερμανική πρωτεύουσα.

Το καθαρά δεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) φαίνεται να λαμβάνει 11,5% σύμφωνα με τα exit polls και κατορθώνει να εξασφαλίσει εκπροσώπηση στο δέκατο από τα 16 τοπικά Κοινοβούλια της Ομοσπονδίας, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

Τα exit polls μετά τη λήξη της ψηφοφορίας δίνουν στους Χριστιανοδημοκράτες 18%, από 23,3% στις προηγούμενες εκλογές του 2011, ενώ το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με 23%. Οι Σοσιαλδημοκράτες προσανατολίζονται πλέον στη διάσπαση της μεγάλης συμμαχίας με τους Χριστιανοδημοκράτες στην τοπική κυβέρνηση της γερμανικής πρωτεύουσας.

Το εκλογικό πλήγμα της Άνγκελα Μέρκελ είναι το δεύτερο σε δύο εβδομάδες, έπειτα από την αποτυχία της στο ανατολικό κρατίδιο Μακλεμβούργου- Πομερανίας. Οι απανωτές αποτυχίες έχουν εγείρει αμφιβολίες για το πολιτικό μέλλον της Μέρκελ, όμως το κόμμα της έχει λιγοστές εναλλακτικές λύσεις για ηγέτη, συνεπώς η υποψηφιότητά της θεωρείται πάλι δεδομένη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου