Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Σαουδάραβας υφυπ. Οικονομικών: «Πάμε για πτώχευση σε 3 με 4 χρόνια»


Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ αλ Τουβέιτζρ, δήλωσε ότι εάν δεν ληφθούν μέτρα λιτότητας τότε η χώρα θα οδηγηθεί σε πτώχευση μέσα σε τρία ή τέσσερα χρόνια.




Σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα, ο αλ Τουβέιτζρ μιλώντας  στην κρατική τηλεόραση δήλωσε ότι εάν δεν εφαρμοσθούν μέτρα λιτότητας, ώστε να ελεγχθούν τα οικονομικά, η χώρα θα βρεθεί  υπό σοβαρή πίεση .



«Εάν συνεχισθεί η πτώση των τιμών του πετρελαίου και δεν προβεί η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας σε μέτρα λιτότητας, τότε, το βασίλειο εντός τριών ή τεσσάρων ετών αναπόφευκτα θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία», είπε.



Ο υπουργός επί των δημοσίων οργανισμών Χαλέντ αλ Αράι, μιλώντας στο ίδιο πνεύμα δήλωσε ότι το 70 τοις εκατό του εργατικού δυναμικού της χώρας είναι δημόσιοι υπάλληλοι.



Ο υπουργός επέκρινε το σύστημα και είπε ότι η συνέχιση της καταβολής των μισθών στους δημοσίους υπαλλήλους θα φέρει τη χώρα σε δύσκολη θέση.



Τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε η περικοπή των μισθών των υπουργών και των ατόμων που έχουν διευθυντικές θέσεις. Η περικοπή αφορούσε επιδόματα και δώρα.



Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ραγδαία μείωση των εσόδων της λόγω της πτώσης των τιμών του πετρελαίου. Πέρυσι το έλλειμμα του προϋπολογισμού της χώρας ανήλθε περίπου στα $ 100 δις.

http://www.echedoros-a.gr/2016/10/3-4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου