Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Εξοπλιστική συμφωνία 3 δισ. δολ. για πώληση S-400, φρεγατών Talwar, ελικοπτέρων κλπ. από την Ρωσία στην Ινδία


Eνα τεράστιο εξοπλιστικό πακέτο αξίας 3 δισ. δολ. υπογράφηκε, ανάμεσα στον Ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι και τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο περιθώριο της συνόδου των BRICS που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ινδία.

Συγκεκριμένα, η Ινδία καθίσταται ο δεύτερος εξαγωγικός προορισμός για ένα εκ των κορυφαίων παγκοσμίως συστημάτων αντιαεροπορικής και αντιβληματικής προστασίας, του S-400 Triumf και θεωρείται το κορυφαίο, συνδυαστικά, κινητό αντιβαλλιστικό/αντιαεροπορικό σύστημα στον κόσμο.

Υπενθυμίζεται, ότι πρώτοι οι Κινέζοι υπέγραψαν την άνοιξη του 2015 συμφωνία με τους Ρώσους για να προμηθευτούν το σύστημα.

Συμφωνήθηκε επίσης να ναυπηγηθούν επιπλέον φρεγάτες τύπου Talwar για το ινδικό Ναυτικό, ενώ θα συσταθεί και κοινοπραξία ανάμεσα σε εταιρείες των δυο χωρών για την κατασκευή των ελικοπτέρων τύπου Kamov Ka-226T στην Ινδία. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου