Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σομαλία: Τουλάχιστον 10 νεκροί απο έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη Μογκαντίσου


Τουλάχιστον δέκα είναι οι νεκροί από έκρηξη που αποδίδεται σε παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου. 

Η έκρηξη έγινε το Σάββατο, σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας, το οποίο βρίσκεται κοντά σε πολυσύχναστη αγορά, σύμφωνα με την αστυνομία, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες.

«Όλη η αγορά καταστράφηκε, ενώ άνθρωποι χάθηκαν. Ο αριθμός των νεκρών αναμένεται ν' αυξηθεί», δήλωσε στο Reuters αξιωματικός της αστυνομίας, τονίζοντας ότι τουλάχιστον 12 άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου