Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Σε απόγνωση ο Κούρδος πατέρας για τη γυναίκα του και το παιδί του, θύματα της πυρκαγιάς στη Μόρια


Σε κατάσταση απόγνωσης ο πρόσφυγας που έχασε μέσα σε μια στιγμή στη Μόρια το ένα του παιδί και τη μητέρα του, περιμένει από τους γιατρούς ένα καλό νέο για τη γυναίκα και το δεύτερο παιδί του.

Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκεται ο 31χρονος Κούρδος πρόσφυγας που μέσα σε μια στιγμή το βράδυ της Πέμπτης έχασε το ένα παιδί και τη μητέρα του, ενώ η γυναίκα του και το δεύτερο αγοράκι τους δίνουν μάχη σε νοσοκομεία της Αθήνας για να κρατηθούν στη ζωή.

Ο άτυχος άνθρωπος βρίσκεται στην Αθήνα, περιμένοντας ένα καλό νέο για το παιδί και τη γυναίκα του. Η μητέρα νοσηλεύεται με εκτεταμένα εγκαύματα, διασωληνωμένη στην Εντατική του ΚΑΤ και η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο Παίδων, στην εντατική φέροντας επίσης εκτεταμένα εγκαύματα, αλλά δεν είναι διασωληνωμένο, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου