Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

«Αεροπορική ασπίδα της Τουρκίας στην βόρεια Συρία»


Μετά τις επιθέσεις της περασμένης εβδομάδας σε τουρκικές στρατιωτικές θέσεις στη βόρεια Συρία, η τουρκική πολεμική αεροπορία δημιούργησε μια ασπίδα προστασίας του κατεχόμενου από τον τουρκικό στρατό εδάφους.

Στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι μαχητικά αεροσκάφη F-16 περιπολούν ασταμάτητα πάνω από το τρίγωνο των πόλεων Τζαράμπλους- Αζάζ και Αλ Μπαμπ, όπως σημειώνει η "Yeni Şafak".

«Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 περιπολούν το βόρειο τμήμα της Συρίας συνοδευόμενα με βυτιοφόρο αεροσκάφος -για ανεφοδιασμό- συνεχώς από την Παρασκευή το βράδυ», δήλωσαν οι πηγές.

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν επίσης μετακινήσει από το Σάββατο δύο συστήματα αεράμυνας τουρκικής κατασκευής (Atılgan) κοντά στα συριακά σύνορα.

Τα συστήματα αεράμυνας αναμένεται να εγκατασταθούν κοντά στην αλ Μπάμπ, βόρεια από το Χαλέπι.

Τα νέα μέτρα του τουρκικού στρατού έγιναν μετά από μια αεροπορική επιδρομή σε τουρκική στρατιωτική θέση βόρεια από την πόλη Αλ Μπαμπ, την Παρασκευή, όπου σκοτώθηκαν τέσσερις στρατιώτες και τραυματίσθηκαν δεκάδες άλλοι.

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, δήλωσε ότι η επίθεση μπορεί να πραγματοποιήθηκε από τις εναέριες δυνάμεις της Συρίας, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν για «επιδρομή άγνωστων αεροσκαφών».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου