Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Μουφτής Ουκρανίας: Η χώρα μπορεί να γίνει περιοχή του ‘Ισλαμικού κράτους’


Ο πρόεδρος της Πνευματικής Διοίκησης των Μουσουλμάνων και Μουφτής της Ουκρανίας, Σεϊχ Αχμέντ Ταμίμ, δήλωσε ότι η Ουκρανία απειλείται να γίνει μια περιοχή του ‘Ισλαμικού κράτους’.




Οι δηλώσεις έγιναν σε συνάντηση των θρησκευτικών ηγετών με τον πρόεδρο της Βερχόβνα Ράντα, Αντρέι Παρούμπιν, σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘Πολίτ Ναβιγκέιτορ’.




Ο μουφτής επέκρινε τη δημιουργία ‘θρησκευτικών ταγμάτων’ και ανέφερε ότι υπάρχει ανοικτή απειλή εξάπλωσης στην Ουκρανία των υποστηρικτών του ISIS.



«Πρέπει να παρέμβουν οι πολιτικοί στο πρόβλημα του Ισλάμ στη χώρα. Δεν θέλουμε να δούμε μια νέα περιοχή του ‘Ισλαμικού κράτους’ στην επικράτεια», τόνισε ο μουφτής.



Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ουκρανοί Μουσουλμάνοι είναι σε σχίσμα. Στην Ουκρανία υπάρχουν ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά ισλαμικά πνευματικά κέντρα, τα οποία λειτουργούν ελεύθερα και ανεξέλεγκτα.


http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_729.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου