Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Πορτογάλος ΥΠΟΙΚ: «Πρέπει να μειωθεί το χρέος της Ελλάδας - Η ΕΕ να ξεκινήσει τη διαδικασία ακόμη και χωρίς το ΔΝΤ»


Για πρώτη φορά υπουργός Οικονομικών άλλης χώρας και ειδικά χώρας που βρίσκεται σε μνημόνιο συντάσσεται με τη θέση της Ελλάδας και ζητάει να μειωθεί το δημόσιο χρέος.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών Mario Centeno σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild εξέφρασε την αποψη ότι θα πρέπει να αρχίσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους στην Ελλάδα και ενδεχομένως η ΕΕ να προχωρήσει ακόμη και χωρίς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτή τη συζήτηση» ανέφερε στην γερμανική εφημέριδα ο πορτογάλος υπουργός. Κατά τον ίδιο, η ΕΕ μπορεί να προχωρήσει στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ακόμα και αν δεν συμμετέχει το ΔΝΤ. «Η Ευρωπαϊκή νομισματική ένωση έχει πολύ ισχυρούς θεσμούς στο μεταξύ. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα περισσότερα προβλήματα από μόνοι μας», σχολίασε.

Κατά τον ίδιο, το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης θα πρέπει να αντικατασταθεί, καθώς οι υφιστάμενοι κανόνες για τα χρέη «έχουν μεγάλο περιθώριο βελτίωσης». Τέλος, υποστήριξε ότι το  Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ευρώπης θα πρέπει να αναδιατυπωθεί και να αντικατασταθεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου