Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ρωσικό ΥΠΑΜ για το εμπάργκο στη Συρία: «Δεν μας αφορούν οι κυρώσεις των Βρυξελλών - Δεν είμαστε μέλος της E.E.»


Οι κυρώσεις που έχει επιβάλλει η Ε.Ε. στην Συρία δεν αφορούν και δεν μπορούν να αφορούν το αεροπορικό απόσπασμα της Ρωσίας στη χώρα αυτή, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας απατώντας σε δημοσίευμα των Reuters.

«Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από την Ε.Ε. στη Συρία δεν αφορούν και δεν μπορούν να αφορούν την Ρωσία, ιδιαίτερα δε σε ότι έχει να κάνει με το αεροπορικό απόσπασα που διατηρεί σε αυτή τη χώρα» είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Igor Konashenkov για να συμπληρώσει:

«Να υπενθυμίσουμε στους Βρετανούς δημοσιογράφους του Reuters ότι η Ρωσία είναι από τις μεγαλύτερες πετρελαιοπαραγωγές χώρες στον κόσμο  και κατά συνέπεια έχουν προβλεφτεί όλες οι παράμετροι των αναγκών σε καύσιμα των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή. Τέλος να υπενθυμίσουμε πως η Ρωσία δεν είναι μέλος της Ε.Ε. και ως εκ τούτου δεν την αφορούν κυρώσεις της Ε.Ε.».

Νωρίτερα το Reuters είχε αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι τα ρωσικά πετρελαιοφόρα αψηφούν το εμπάργκο της Ε.Ε. προς τη Συρία χρησιμοποιώντας ελληνικά και κυπριακά λιμάνια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου