Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Κούρδοι: Η Τουρκία σχεδιάζει να δημιουργήσει στρατιωτική βάση στη Συρία


Η Τουρκία ετοιμάζεται να οικοδομήσει μια στρατιωτική βάση στη Συρία, δήλωσε εκπρόσωπος μιας από τις μονάδες των αντιπολιτευτικών «Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας», Ζεκερία Αμπντουλμεντζίτ.

Η στρατιωτική ηγεσία του τουρκικού στρατού  μεταφέρει ειδικές δυνάμεις στις περιοχές Ακταρίν και Εντλέ, οι οποίες  θα παραμείνουν στην περιοχή, γράφει κουρδικό δημοσίευμα το οποίο επικαλείται σχετική αναφορά του Sputnik στην τουρκική γλώσσα.

Σύμφωνα με αυτό, η Τουρκία προτίθεται να ενισχύσει την παρουσία της στην περιοχή της βόρειας Συρίας με την κατασκευή μιας στρατιωτικής βάσης, γράφει το Sputnik. 

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_620.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου