Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Τουρκικός Δήμος κατασκευάζει σχολείο στα Σκόπια- με ονομασία «Κεμάλ Ατατούρκ»


Στην πόλη Στρούγκα του νοτιο-σλαβικού κράτους των Σκοπίων άρχισε η κατασκευή ενός νέου σχολικού κτηρίου που χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το δήμο Μπουγιούκ Τσεκμεντζέ της Τουρκίας, σύμφωνα με σλαβικό δημοσίευμα.Το συνολικό εμβαδόν του κτηρίου είναι 1.300 τετραγωνικά μέτρα στεγασμένου χώρου. Το κτήριο θα έχει 13 αίθουσες διδισκαλίας, πέντε διοικητικά γραφεία και μια αίθουσα συσκέψεων.


Το σχολείο θα φέρει την ονομασία του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, 
«Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ», του οποίου, όπως λέγεται 'κάποιος συγγενής ήταν  από ένα χωριό της περιοχής- το Κοτζαντζίκ του Ντεμπάρ'.

Η Στρούγκα κατοικείται κυρίως από αλβανικό μουσουλμανικό πληθυσμό.

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_609.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου