Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πιστεύει στην «κλιματική αλλαγή»


Ο διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Μελετών της NASA ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί εάν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ απορρίψει την έρευνα που γίνεται για την κλιματική αλλαγή.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια φενάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ‘The Independent’, ο διευθυντής της NASA, Gavin Schmidt, δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να κατέχει τη θέση του εφόσον ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ,  απορρίψει την έρευνα του Ινστιτούτου που προΐσταται για την κλιματική αλλαγή.


Χαρακτηριστική ήταν  η περιγραφή από τον Τραμπ για τη λεγόμενη ‘υπερθέρμανση’ του πλανήτη που την χαρακτήρισε δημόσια ως μια «φάρσα» και τόνισε ότι θα απορρίψει τη Συνθήκη των Παρισίων.


Ο Schmidt παρουσίασε στο Twitter ένα γράφημα με νέα δεδομένα από τη NASA που δείχνουν ότι ο Οκτώβριος  καταγράφηκε  ως ο δεύτερος θερμότερος μήνας, βάζοντας το 2016 σταθερά σε μια πορεία της θερμότερης χρονιάς. «Καμία έκπληξη εδώ, η πλανητική αύξηση της θερμοκρασίας δεν νοιάζεται για τις εκλογές», έγραψε.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν είναι ο πρώτος που υποστηρίζει  ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια απάτη.

Αρκετά δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπου ανέφεραν κατά καιρούς ότι η λεγόμενη 'υπερθέρμανση του πλανήτη', αποτέλεσε ένα όπλο ελέγχου της παγκόσμιας οικονομίας, κατά στις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αιώνα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου