Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ομπάμα: Η Ρωσία είναι μια στρατιωτική υπερδύναμη



Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, περιέγραψε τη Ρωσία ως μια ‘στρατιωτική υπερδύναμη’ που έχει επιρροή στην Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.



Σύμφωνα με την τουρκική ‘Μιλιέτ’, ο Ομπάμα δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι πρόθυμες να συνεργασθούν με τη Ρωσία για την επίλυση των βασικών προβλημάτων του κόσμου.


Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου αποτυπώθηκαν στο κοινό ανακοινωθέν με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.


Από την άλλη πλευρά,  ο Ομπάμα αναφερόμενος στον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είπε ότι οφείλει να σταθεί «όρθιος εναντίον της Ρωσίας». «Η ελπίδα μου είναι να έχει μια παρόμοια εποικοδομητική προσέγγιση, ο εκλεγμένος πρόεδρος, ώστε να συμμορφωθεί με τις αξίες μας και τα συμφέροντά μας. Ελπίζω το πεδίο αυτό δεν θα αποτελέσει σημείο συνεργασίας με τη Ρωσία», είπε όπως τα μεταφέρει το τούρκικο κείμενο.



Ωστόσο, ο Ομπάμα πρόσθεσε ότι «για την επίλυση των μεγάλων παγκόσμιων προβλημάτων, πρέπει να συνεργασθούμε με τη Ρωσία για αμοιβαίο όφελος».

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_308.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου