Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Μ.Λεπέν: «Με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλάντιμιρ Πούτιν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο ασφαλέστερο και πιο δημοκρατικό»


Η Μαρίν Λεπέν διακήρυξε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας, η παγκόσμια ειρήνη και η δημοκρατία θα ωφεληθούν και θα αποκατασταθούν από την "τριάδα" που θα αποτελέσει μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αυτό δήλωσε εγκαινιάζοντας τα γραφεία της καμπάνιας της για τις προεδρικές εκλογές του 2017 στη Γαλλία. Αυτά απέχουν μόλις 2 χλμ. από το Μέγαρο των Ηλυσίων και η Λεπέν δήλωσε ότι αποτελούν «μία τελευταία στάση πριν τον τελικό προορισμό».

Η 48χρονη επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, που τάσσεται υπέρ του ελέγχου της λαθρομετανάστευσης, της δημιουργίας καλύτερων συνθηκών ασφαλείας στην Γαλλία, την μείωση της φορολογίας και την δημιουργία παγκόσμιου κοινού μετώπου κατά ης ισλαμικής τρομοκρατίας, ήταν από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες που στήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές και ήταν η πρώτη που τον συνεχάρη μέσω Twitter.

Μετά από την θριαμβευτική νίκη του Αμερικανού μεγιστάνα στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, αλλά και την απόφαση των Βρετανών υπέρ του Brexit, το Εθνικό Μέτωπο ελπίζει σε ένα αντίστοιχο κύμα κατά του κατεστημένου στη Γαλλία, αλλά και σε νίκη στις προεδρικές εκλογές.

«Υπάρχει ένα παγκόσμιο κίνημα, που απορρίπτει την ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση και τον καταστροφικό υπερ-φιλελευθερισμό... την εξάλειψη των εθνών, την εξαφάνιση των συνόρων», δήλωσε σήμερα η Λεπέν, σύμφωνα με το Reuters, προσθέτοντας ότι τέτοιες δυνάμεις μπορεί να την οδηγήσουν σε εκλογική νίκη τον επόμενο Μάιο.  

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η Λεπέν θα περάσει στον δεύτερο γύρο, τον Απρίλιο, αλλά θα χάσει στον δεύτερο γύρο. Οταν ρωτήθηκε για το αν θα είναι η επόμενη που θα διαψεύσει τους δημοσκόπους και θα κάνει μία τριάδα με τον Πούτιν και τον Τραμπ, απάντησε «Αυτό θα ήταν καλό για την παγκόσμια ειρήνη. Αν γίνω πρόεδρος, η Γαλλία θα έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία».

Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου έχει δηλώσει ότι θα επαναφέρει τους συνοριακούς ελέγχους στη Γαλλία, αλλά και ότι θα κάνει δημοψήφισμα για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου