Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες
«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Βελγικά ΜΜΕ: «Επιτέλους η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται πάλι»


Στην επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης αναφέρεται ο σημερινός βελγικός Τύπος.

Η εφημερίδα De Tijd, σε δημοσίευμά υπό τον τίτλο «Επιτέλους η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται πάλι» παραπέμπει στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τα οποία καταγράφουν επέκταση της ελληνικής οικονομίας κατά 1,5% το τρίτο τρίμηνο του 2016, σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα και υπογραμμίζει ότι οι καλύτερες του αναμενομένου επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας οφείλονται στην αύξηση της εσωτερικής ζήτησης και την βελτίωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων, αποδεικνύοντας ότι η οικονομία δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον τουρισμό. Εκτιμάται επίσης, ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί «καλό νέο» για την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία επιθυμεί διακαώς, όπως αναφέρεται, να δείξει ότι το πρόγραμμα διάσωσης αποφέρει καρπούς και οδηγεί σε οικονομική ανάκαμψη. Επισημαίνεται πάντως, ότι η Ελλάδα έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει προκειμένου να καλύψει τις υστερήσεις των τελευταίων εννέα ετών, καθώς, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, παρά την πρόσφατη ανάκαμψη, η οικονομική δραστηριότητα παραμένει 27 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερα από την αντίστοιχη του δεύτερου τριμήνου του 2007, όταν η οικονομική ανάπτυξη είχε φτάσει στο απόγειό της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου