Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Συγκρούσεις στρατού με Ισλαμιστές στη Σύρτη


Τουλάχιστον οκτώ στρατιώτες της κυβέρνησης της Εθνικής Συνεννόησης της Λιβύης σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης του ‘Ισλαμικού κράτους’, στην πόλη Σύρτη,  δημοσιεύει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria.ru.


Οι γιατροί ανέφεραν ότι τραυματίσθηκαν περίπου 17 στρατιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση Ισλαμιστών βομβιστών αυτοκτονίας.


Η Σύρτη είναι στις ακτές της Μεσογείου, η πατρίδα του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι. 


Η τελευταία φορά που έγινε επιχείρηση για την απελευθέρωση της πόλης από τους Ισλαμιστές, ήταν από πολιτοφυλακές που είναι πιστές στην κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης στην Τρίπολη και υποστηρίζονταν από τις ΗΠΑ, σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_515.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου