Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Βρετανία: Άμεση κατάπαυση του πυρός στο Χαλέπι ζήτησε ο υπ. Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον


Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ζήτησε να εφαρμοστεί «άμεσα» κατάπαυση του πυρός στο Χαλέπι.

Παράλληλα κάλεσε τη Ρωσία και το Ιράν να αξιοποιήσουν την επιρροή τους στη συριακή κυβέρνηση προκειμένου να αποφευχθεί μια «ανθρωπιστική καταστροφή».

Οι αντάρτες έχουν χάσει το ένα τρίτο των προπυργίων τους στο ανατολικό Χαλέπι, καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους έχουν εξαπολύσει μια ευρεία χερσαία και αεροπορική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε την 15η Νοεμβρίου.

«Η επίθεση ενέχει τον κίνδυνο μιας ανθρωπιστικής καταστροφής» επισήμανε ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας σε ένα δελτίο Τύπου.

«Καλώ εκείνους που έχουν μια επιρροή στην (συριακή) κυβέρνηση, ιδίως τη Ρωσία και το Ιράν, να την χρησιμοποιήσουν για μπει ένα τέλος στην καταστροφική επιχείρηση στο ανατολικό Χαλέπι» προστίθεται.

«Χρειαζόμαστε (να τεθεί σε ισχύ) μια άμεση κατάπαυση του πυρός στο Χαλέπι» επέμεινε ο Μπόρις Τζόνσον, που ζητά επιπλέον οι «αμερόληπτοι» ανθρωπιστικοί φορείς να έχουν «άμεση πρόσβαση» στους «ευάλωτους αμάχους που φεύγουν για να σωθούν από τις μάχες».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου