Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Κριμαία: Ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας απήγαγαν δύο Ρώσους στρατιωτικούς


Το ρωσικό υπουργείο  Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας απήγαγε από την Κριμαία  δύο μέλη των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων και τους μετέφεραν στην περιοχή του Μικολάιφ στην Ουκρανία.




Η αναφορά γίνεται από την ρωσική εφημερίδα Κομερσάντ με πληροφορίες από το ρωσικό πρακτορείο Tass, του οποίου οι πηγές του αναφέρουν ότι οι απαγωγές  έγιναν  ώστε να  «κινηθούν  ποινικές υποθέσεις εναντίον μελών του στρατού με την  κατηγορία των εγκλημάτων που διαπράττονται εναντίον της Ουκρανίας».



Προσθέτει ακόμη ότι «δεν αποκλείεται τα μέλη του ρωσικού στρατού να υποστούν ψυχολογική και σωματική πίεση προκειμένου  να ‘αναγνωρίσουν καταπίεση’ στην Κριμαία».



«Οι ενέργειες των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας εναντίον των Ρώσων πολιτών, αποτελεί μια κατάφωρη προβοκάτσια και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή τους στο έδαφος της Ρωσίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. 


http://www.echedoros-a.gr/2016/11/blog-post_580.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου