Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ερντογάν σε Ευρωπαίους: «Η επαναφορά της θανατικής ποινής στην Τουρκία είναι δικό μας ζήτημα»


Ο  Τούρκος πρόεδρος «κούνησε το δάχτυλο» στους Ευρωπαίους για την επαναφορά της θανατικής ποινής στη χώρα του, στέλνοντας ένα αυστηρότατο μήνυμα «το θέμα της επαναφοράς της θανατικής ποινής είναι στην κυβερνητική ατζέντα. Εγώ έχω πει ως πρόεδρος ότι θα εγκρίνω την απόφαση του κοινοβουλίου. Η Δύση δεν μπορεί να αποφασίσει για αυτό. Εμείς μπορούμε» 

Σημειώνεται ότι στην έκθεση προόδου της Κομισιόν που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 9 Νοεμβρίου, αναφερόταν ότι η απόρριψη της θανατικής ποινής συνιστά βασικό στοιχείο, ενώ εκφραζόταν η έντονη ανησυχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα.

«Αναφορικά με τις συζητήσεις για την προώθηση ενός νομοσχεδίου στη Βουλή για την επαναφορά της θανατικής ποινής, η ΕΕ υπενθυμίζει ότι η απόρριψη της θανατικής ποινής είναι ένα αναγκαίο στοιχείο των κεκτημένων της ΕΕ και μια κεντρική διεθνής υποχρέωση στην οποία έχει δεσμευτεί η Τουρκία» αναφερόταν στην έκθεση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου