Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΥΠΕΞ Συρίας για Ντ. Τραμπ: «H Δαμασκός ελπίζει να άρει την αμερικανική στήριξη προς τους αντάρτες»


«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να κρίνουμε ποια θα είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με τον εμφύλιο στη Συρία, αλλά η Δαμασκός ελπίζει να άρει την αμερικανική στήριξη προς τους αντάρτες και να συγκρατήσει τις περιφερειακές δυνάμεις οι οποίες τους παρέχουν στήριξη», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ουαλίντ αλ-Μοάλεμ.

«Αυτό που θέλουμε από τη νέα κυβέρνηση δεν είναι μόνο να σταματήσει να παρέχει στήριξη (στις ένοπλες οργανώσεις)...αλλά να ελέγξει τις περιφερειακές εκείνες δυνάμεις που υποστηρίζουν αυτές τις οργανώσεις... θα πρέπει να περιμένουμε», τόνισε ο ίδιος στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης Τύπου στη Δαμασκό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου