Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Γιώργος Τσίπρας: «Oι απόψεις Σόιμπλε έχουν τη λιγότερη δύναμη από ποτέ»


«Δεν θα μπορούσε να είναι πιο επιτυχημένη η επίσκεψη του Προέδρου Ομπάμα», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γιώργος Τσίπρας, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον "Alpha 9,89".

Και για τη δυνατότητα προσέλκυσης επενδύσεων, μετά την παρουσία του Αμερικανού Προέδρου στην Αθήνα, υποστήριξε ότι η όλη εικόνα της επίσκεψης είναι θετική για τη χώρα μας, ως εικόνα μιας χώρας με πολιτική σταθερότητα και οικονομική δυναμική.

Ενώ κατηγόρησε αντιπολίτευση και ορισμένα μέσα ενημέρωσης ότι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την επίσκεψη.

Ερωτηθείς για τις ενστάσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έδωσε την εξής απάντηση:

«Από πλευράς συσχετισμών τα πράγματα σήμερα είναι καλύτερα από ποτέ και οι απόψεις Σόιμπλε -που προφανώς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα- έχουν τη λιγότερη δύναμη από ποτέ».

Η κυβέρνηση επιμένει στη συμφωνία του Μαΐου για το χρέος, τόνισε ακόμη ο κ. Γ. Τσίπρας, και αναφερόμενος στα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα που θα καταστήσουν το χρέος βιώσιμο, επεσήμανε ότι το μήνυμα αυτό πρέπει να λάβουν οι αγορές. Επ' αυτού, κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν έχει πάρει θέση στην ανάγκη ελάφρυνσης του χρέους.

Για τις επενδύσεις ειδικότερα, ανέφερε:

«Το κλίμα ήδη αλλάζει, η κινητικότητα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, χρειάζεται να πραγματοποιηθούν αλλαγές μέσα στη χώρα ώστε να γίνει περισσότερο φιλική στις επενδύσεις, όχι όμως σε βάρος των εργασιακών σχέσεων και των εργαζομένων», όπως διευκρίνισε.

Κλείνοντας, ανέφερε πως το θετικότερο μήνυμα του τελευταίου διμήνου έρχεται από την ίδια την ελληνική οικονομία, η οποία εμφανίζει ανάπτυξη που η χώρα είχε να δει από το 2008.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου