Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Η Ρωσία προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών της


Η Ρωσία απαγόρευσε τη δημόσια πρόσβαση στη διαδικτυακή σελίδα LinkedIn, με νέο νόμο που αναφέρει ότι μόνο οι εταιρείες που έχουν στην κατοχή τους προσωπικά δεδομένα Ρώσων πολιτών πρέπει να τα αποθηκεύουν σε ρωσικό έδαφος, και όχι σε εξωτερικό, όπως η συγκεκριμένη που έχει τα κεντρικά της στις ΗΠΑ. 

Αμέσως οι Ηνωμένες πολιτείες αντέδρασαν, με τη Μαρία Όλσον, εκπρόσωπο της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα, να υπογραμμίζει τη δυσαρέσκεια που προκλήθηκε και να τονίζει: "Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν βαθιά για την απόφαση της Ρωσίας να εμποδίσει την πρόσβαση στην ιστοσελίδα LinkedIn. 

Η απόφαση αυτή είναι η πρώτη στο είδος της και δημιουργεί ένα ανησυχητικό προηγούμενο το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αιτιολογήσει το κλείσιμο οποιασδήποτε ιστοσελίδας η οποία περιλαμβάνει δεδομένα Ρώσων χρηστών".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου