Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 Bear από βάσεις της Σιβηρίας (!) κτύπησαν στην Συρία τους ισλαμιστές!

του Πάνου Σπαγόπουλου
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πριν λίγο ότι τρία ελικοφόρα στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 Bear, οι θρύλοι του "ψυρχρού πολέμου" έπληξαν με διαδοχικές βολές βλημάτων cruise Kh-55% «Kent» στόχους των ισλαμιστών στη Συρία. 

Το Kh-555 αποτελεί μία έκδοση του πυραύλου Kh-55  εξοπλισμένο με συμβατική κεφαλή αντί για την πυρηνική.

Τα βομβαρδιστικά εξαπέλυσαν τα βλήματα από τη Μεσόγειο, έχοντας πετάξει κατά τη διάρκεια της νύχτας και με εναέριο ανεφοδιασμό από τις βάσεις στον βόρειο αρκτικό ωρκεανό κάλυψαν μια απόσταση 11,000km (6,835 miles)!

Πέταξαν βόρεια και μετά νότια προς ανατολικό Ατλαντικό, πέρασαν επάνω από το Γιβραλτάρ, άφησαν το θανατηφόρο φορτίο τους κάπου στην δυτική Μεσόγειο με στόχο την Συρία.

Κατά την διέλευση του σμήνους από τη Νορβηγία προς τα νότια νορβηγικά F-16 και βρετανικά Eurofighter «συνόδευσαν» τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά.

Τα  ρωσικά  πακέτο αποτελούνταν από τρία βομβαρδιστικά  Tupolev Tu-95MS με ονομασία ΝΑΤΟ «Bear», τρία μεταφορικά αεροσκάφη Ilyushin Il-78 με ονομασία ΝΑΤΟ «Μίδας» και  δύο μαχητικά πολλαπλού ρόλου ενδεχομένως Su-30 

«Μεταφέρουν πυραύλους  cruise  Οι πύραυλοι αυτοί στον συριακό εμφύλιο πόλεμο, αποτελούν το τρομερότερο όπλο που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην περιοχή.

Πρόκειται για ένα βλήμα με μεγάλη εμβέλεια το οποίο αναπτύχθηκε από την εταιρεία Taktitcheskoye Raketnoye Vooruzhenie.

Ταυτόχρονα μαχητικά Su-33  απονηώθηκαν από το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ» και μαζί με Su-30 από τη βάση Khmeimim έπληξαν στόχους τρομοκρατών όπως κέντρα διοίκησης, όπλα και αποθήκες οπλισμού, εργοστάσια παραγωγής όπλων κτλ. 

«Drones παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα των πληγμάτων» ανέφερε το ρωσικό ΥΠΑΜ.

Η ρωσική πλευρά έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο από την προετοιμασία και την αναχώρηση των μαχητικών τύπου Sukhoi Su-33 από το αεροπλανοφόρο, για να πλήξουν στόχους στο μέτωπο της Συρίας.

Τα αεροσκάφη φορτώνονται με βλήματα και κατευθυνόμενες βόμβες, γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, οι πτέρυγες των αεροσκαφών κατεβαίνουν, δίνεται το σήμα και τα μαχητικά απονηώνονται εντυπωσιακά, με στόχο τους δολοφόνους του ISIS. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου