Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Θρασύτατη επίθεση της Αλβανίδας ΥΠΑΜ στον Ελληνα ΥΕΘΑ Π.Καμμένο - Μιλάει για «ειρήνη» ενώ οι Αλβανοί αιματοκύλισαν τα Βαλκάνια το 1999!


Η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας, Μίμι Κοντέλι, έκανε μια ύπουλη επίθεση εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σχολιάζοντας τις εμφανίσεις του με τις στρατιωτικές στολές.

«Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να ενώσει τις δημοκρατικές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Όμως σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Έχουν παρέλθει οι εποχές των υπολοχαγών. Δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία», έγραψε η Μίμι Κοντέλι στο Facebook.

Ποια μιλάει για ειρήνη; Η υπουργός Αμυνας της χώρας που βρίσκεται πίσω από το αιματοκύλισμα του Κοσσυφοπεδίου το 1999; Και ποιο ΝΑΤΟ; Αυτό που έκαιγε παιδιά και εγκύους στην Σερβία και τα βάπτιζε "παράπλευρες απώλειες";

Αν και η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας δεν κατονομάζει τον Πάνο Καμμένο στην ανάρτησή της, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ερμήνευσαν τα γραφόμενά της ως απάντηση στις δηλώσεις του Έλληνα ομολόγου της.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο κ. Καμμένος, με στολή παραλλαγής, διανυκτέρευσε στο ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης, στην Ήπειρο και έστειλε μηνύματα προς την Άγκυρα και τα Τίρανα.  

«Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Ράμα, οι ανιστόρητες δηλώσεις, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι γι' αυτούς τους οποίους μιλάει, ήταν οι συνεργάτες των ναζί. Ήταν αυτοί που ήταν με τη μεριά των ηττημένων στον πόλεμο. Δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν και την ιστορία και το διεθνές δίκαιο», δήλωσε από εκεί ο Έλληνας υπουργός Άμυνας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου