Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Συρία: Απώλειες περισσοτέρων από 2 εκ. δολαρίων για το ISIS μετά τον βομβαρδισμό 168 βυτιοφόρων πετρελαίου


Η αμερικανική αεροπορία κατέφερε ένα σοβαρό πλήγμα στο Ισλαμικό Κράτος όταν βομβάρδισε ένα κομβόι 168 βυτιοφόρων κοντά στην πόλη Παλμύρα της Συρίας καταφέρνοντας ένα μεγάλο οικονομικό πλήγμα.

Σύμφωνα με υπολογισμούς, η ζημία για τους τζιχαντιστές ξεπέρασε τα 2 εκατ. δολάρια, γεγονός που οδήγησε στην ανακατάληψη της Αρχαίας πόλης της Παλμύρας, ως αντίποινα.

Τα αμερικανικά αεροσκάφη έπληξαν το κομβόι με τα φορτηγά που μετέφεραν πετρέλαιο στην έρημο της Παλμύρας. «Ανακόπτοντας τη χρηματοδότηση της τρομοκρατικής ομάδας στο Ιράκ και τη Συρία, ανακόπτουμε τις επιθέσεις σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή.

Το Ισλαμικό Κράτος, προκειμένου να κάνει αντίποινα στον δυτικό συνασπισμό, πραγματοποίησε έφοδο στην Αρχαία πόλη της Παλμύρας, την οποία ανακατέλαβε, εγκλωβίζοντας τους κατοίκους που είχαν επιστρέψει στην περιοχή, μετά την απελευθέρωσή της από το στρατό της Συρίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου