Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ρόδος: Ενώπιον του δικαστηρίου ο 22χρονος αλλοδαπός για αποπλάνηση 11χρονου κοριτσιού


Στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Εφετείου Δωδεκανήσου θα λογοδοτήσει την προσεχή Τρίτη, 22χρονος σήμερα αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και απόπειρα αποπλάνησης σε βάρος 11χρονου κοριτσιού.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία που έκανε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού στην αστυνομία τον Ιούλιο του 2012, και τον Νοέμβριο του 2014 ο αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή. Κατά της απόφασης αυτής ο 22χρονος Αλβανός άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο στις 6 Δεκεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε την 1η Ιουλίου 2012 στις 4.30 το απόγευμα στο Φαληράκι. Το ανήλικο κορίτσι μαζί με τους γονείς και τον αδελφό της είχαν μεταβεί εκεί για να κολυμπήσουν. 

Λίγη ώρα αργότερα η μητέρα έχοντας ανησυχήσει για το που βρίσκεται η κόρη της άρχισε να την αναζητά και τελικά – όπως κατήγγειλε και στην αστυνομία- την βρήκε σε χώρο κοντά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου την είχε παρασύρει ο 22χρονος αλλοδαπός (τότε δεν είχε καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια) ο οποίος και επιχειρούσε να προβεί σε εξώγαμη συνουσία παρά τη θέλησή της.

Η μητέρα έβαλε τις φωνές πλησίασε τον αλλοδαπό τον χαστούκισε και εκείνος τράπηκε σε φυγή, για να εμφανιστεί αυτοβούλως λίγη ώρα αργότερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου και παραδόθηκε συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο νεαρός αλλοδαπός την πήρε από το χέρι και την τράβηξε με το ζόρι στο σημείο όπου την βρήκε η μητέρα της, όπου και επιχείρησε να κάνει ασελγείς πράξεις σε βάρος της παρά το γεγονός ότι η ίδια αρνιόταν και προσπαθούσε να φύγει.

Σε βάρος του αλλοδαπού (έκλεινε τα 18 σε μία εβδομάδα) ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα αποπλάνησης και απόπειρα βιασμού παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων.

Η δίκη έγινε τον Νοέμβριο του 2014 και ο νεαρός αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών για την απόπειρα βιασμού και 2 ετών για την απόπειρα αποπλάνησης (κατά συγχώνευση 4 έτη φυλάκισης) με τριετή αναστολή.

Ο καταδικασθείς άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού είχε δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και στο δικαστήριο εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο κ. Χαρούλα Ματσίγκου.

ΠΗΓΗ: www.rodiaki.gr
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου