Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Σύροι και Αλγερινός ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα επεισόδια


Τουλάχιστον αυτοί ήταν οι Σύροι «πρόσφυγες» και ένας Αλγερινός «οικονομικός μετανάστης» είναι μεταξύ των ατόμων που συνελήφθησαν  στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια με αφορμή την επέτειο των οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

συλληφθέντες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν και οι μόνοι καθώς είναι άγνωστος ο πραγματικός αριθμός των αλλοδαπών που βρίσκονται παράνομα στη χώρα εντασσόμενοι στις ομάδες των αναρχικών.

Περιττό να προστεθεί δε πως ούτε οι Σύροι ούτε ο Αλγερινός πρόκειται να απελαθούν οι πρώτοι στην Τουρκία και ο δεύτερος πίσω στην πατρίδα του.

Συνολικά συνελήφθησαν  18 άτομα τα οποία κατηγορούνται  για κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα  πράξεις.

Σημειώνεται ότι οκτώ άτομα συνελήφθησαν μετά από πλιάτσικο σε σούπερ μάρκετ στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη.

Στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων τρεις αστυνομικοί τραυματίσθηκαν και ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια.

Τα επεισόδια στα Εξάρχεια ήταν για μια ακόμη φορά προσχεδιασμένα και οργανωμένα και παρότι υπήρχαν πληροφορίες και αποδείξεις για την προετοιμασία, η αστυνομία δεν κατάφερε να τα αποτρέψει. Χαρακτηριστικό είναι ότι την περασμένη Κυριακή είχαν εντοπιστεί 149 μολότοφ έτοιμες προς χρήση σε ισόγειο σπιτιού στην οδό Νοταρά, ενώ χθες το πρωί κάτοικοι των Εξαρχείων βρήκαν στα αυτοκίνητά τους σημειώματα από «αναρχικούς» που τους προειδοποιούσαν να μετακινήσουν τα αυτοκίνητά τους από την περιοχή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα «συνεισέφεραν στην επανάσταση» με αυτά.

Όπως αποδείχθηκε, η «επιστράτευση» των 3.000 αστυνομικών δεν στάθηκε ικανή για να αποτρέψει τα σχέδια των κουκουλοφόρων να σπάσουν, να κάψουν, να καταστρέψουν. Όπως ακριβώς είχαν κάνει και στην επέτειο του Πολυτεχνείου, ομάδες αντιεξουσιαστών έμειναν στα Εξάρχεια την ώρα που εξελισσόταν η πορεία για την 8η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Προς το τέλος της πορείας που  έγινε υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό και ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα, οι ομάδες «οπισθοφυλακής» στα Εξάρχεια έστησαν οδοφράγματα, έβαλαν φωτιά σε κάδους και ορισμένοι ακροβολίσθηκαν σε ταράτσες: Από εκεί για τις επόμενες πέντε ώρες των συγκρούσεων με την ΕΛΑΣ πετούσαν πέτρες και μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου