Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Συρία: Ο διεθνής συνασπισμός βομβάρδισε κονβόι του ISIS με 168 βυτιοφόρα πετρελαίου


Οι συμμαχικές δυνάμεις στη Συρία κατάφεραν ένα καίριο πλήγμα για την οργάνωση του ISIS και τα οικονομικά της, καθώς μία από τις αεροπορικές επιχειρήσεις της συμμαχίας , είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή κονβόι 168 βυτιοφόρων που μετέφεραν πετρέλαιο, σε περιοχή κοντά στην Παλμύρα.

Εκτός του καίριου χτυπήματος στο κονβόι των φορτηγών, μαχητικά έπληξαν στόχους κοντά στη Ράκκα, σκοτώνοντας άγνωστο αριθμό τζιχαντιστών, ενώ καταστράφηκαν ένα όχημα, ένα πυροβολείο και μία εγκατάσταση υποστήριξης. Επίσης, κοντά στην Αΐν Ισά, επλήγησαν τρεις στόχοι σε μονάδες υποστήριξης του Ισλαμικού Κράτους.

Ανάλογες επιχειρήσεις διεξήχθησαν και στο Ιράκ. Μαχητικά του διεθνούς συνασπισμού έπληξαν μονάδα τζιχαντιστών, καταστρέφοντας το στρατόπεδο που είχαν στήσει κοντά στην Μπασίρ. Κοντά στην πόλη Μπαϊτζί, βομβαρδίστηκε και καταστράφηκε οπλικό σύστημα του Ισλαμικού Κράτους, το οποίο είχε τοποθετηθεί για την εκτόξευση ρουκετών. Τέλος, κοντά στη Μοσούλη χτυπήθηκαν τρεις στόχοι, με συνέπεια το θάνατο αρκετών τζιχαντιστών και την καταστροφή σημαντικών οπλικών συστημάτων.

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση του διεθνούς συνασπισμού, όλα τα αεροσκάφη επέστρεψαν ασφαλή στις βάσεις τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου