Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Reuters: Η ΕΚΤ εξέταζε μεγαλύτερο πακέτο τόνωσης των ευρωπαϊκών οικονομιών


Ένα μεγαλύτερο πακέτο τόνωσης των ευρωπαϊκών οικονομιών εξέταζε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, υποχώρησε ωστόσο μετά από πιέσεις που δέχτηκε από τους πιο συντηρητικούς κύκλους, καταλήγοντας στο σχέδιο που ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το προσωπικό της ΕΚΤ είχε αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος των προπαρασκευαστικών προετοιμασιών για μια εξάμηνη παράταση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης με σταθερό μηνιαίο ρυθμό στα 80 δισ. ευρώ, αλλά ο Μάριο Ντράγκι αναγνώρισε πως η πρόταση δεν είχε επαρκή στήριξη.

Στη συνέχεια η ΕΚΤ πρότεινε μια επέκταση 12 μηνών με μηνιαίο ρυθμό αγορών στα 60 δισ. ευρώ, με τα πιο συντηρητικά μέλη του Δ.Σ. να επιμένουν σε εξάμηνη παράταση με μηνιαίες αγορές 60 δισ. ευρώ. Η διαφωνία οδήγησε στον τελικό συμβιβασμό για παράταση του προγράμματος κατά εννιά μήνες, με μείωση των μηνιαίων αγορών μετά τον Απρίλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο κεντρικός τραπεζίτης της Γερμανίας, Γενς Βάιντμαν, ήταν εκείνος που διαφώνησε με την επέκταση του προγράμματος ως τον Δεκέμβριο του 2017.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου