Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Χ. Σπίρτζης: «Η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της, η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα»


«Η αξιολόγηση  θα  κλείσει τον Φεβρουάριο και κακώς δεν έχει κλείσει ακόμη» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κύριος Σπίρτζης  επισήμανε «ότι η αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νέα μέτρα. Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλα νέα μέτρα.Τι πρόσθετα μέτρα μας ζητούν να πάρουμε;», μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Ο υπουργός Υποδομών δήλωσε ακόμα ότι «η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της και τώρα οι δανειστές πρέπει αυτοί να είναι συνεπείς. Πρέπει να επικρατήσουν οι φωνές εκείνες που θα συμβάλουν στην  ευρωπαϊκή συνοχή».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου